Riješio sam povišeni kolesterol


Tanja i Goran Dizdar počeli uvoziti mliječ nakon što su se uvjerili u njenu učinkovitost


7a uofiliziranu sam mliječ doznao sasvim slučajno, tijekom službenog posjeta Kini. Kada sam jednom poslovnom partneru kazao da mi supruga nije mogla doći u Peking zbog bolesti, predložio mi je da potražim rnatiCnu mliječ u prahu tvrdeći da je riječ o vrlo ljekovitom sredstvu. Kupio sam nekoliko patote liofilizirane mliječi proizvođača Tfanfu Medica! Health Products, te ih ponio u Zadar, Supruga ih je odmah počela koristffi i njeno se stanje iz dana u dan. na veliko Čuđenje liječnika, počelo poboljšavati.

Naime, malo tko se uspije potpuno oporaviti nakon tako teške operacije jer većini ljudi ostaju trajne posljedice. S obzirom na lo da se Mirjana Jako dobro oporavila, i ja sam počeo koristiti liofitiziranu matičnu mliječ kojom sam riješio problem povišenog kolesterola i Šećera u krvi. Potaknut supruginim i mojim zdravst-venim dobro bi 11 ma, odlučio sam promijenili i posao.
Umjesto odjeće, koju sam dotad uvozio iz Kine, počeo sam uvoziti matičnu mliječ, a uskoro ću i druga ljekovita sredstva kojima ta zemlja zaista obiluje. Godišnje se na cijelom svijetu proizvede tek 10 tona matične mliječi, od čega najveći dio u Kini i na Tajvanu, tako da sam imao srećo sto je moja tvrtka TGS iz Zadra dobila dozvolu za uvoz liofilizirane mliječi za djelu Europu. Prva je po&ljka u Hrvatsku stigla krajem 7005., a mole se kupili samo u odabranim ljekarnama.”

Izvor: Tjednik Nacional

Komentari su zatvoreni.